Milena 37

Alle opgestapelde emoties die ik mijn hele leven had opgekropt, kwamen door de therapie eruit. Sessie na sessie lieten we de onverwerkte emoties naar boven komen en werden de blokkades vrijgemaakt. Blokkades die zich hadden geuit in verschillende fysieke klachten, allemaal terug te brengen naar stress & trauma’s. De negatieve ervaringen die al jarenlang vastzaten, kwamen eruit, trauma’s uit mijn kindertijd, school, werk, relatie….. Ik kreeg nieuwe inzichten over alles wat er gebeurd was en vooral over mezelf.

Het trauma verdwijnt niet, maar je gaat er anders mee om. Je maakt nieuwe verbindingen in je hersenen. Je hebt meer rust in je hoofd. Er is plaats gekomen voor nieuwe positieve gedachten. De conditionering en het onderbewuste bepaalt je leven niet meer. Jij bent de leider van je leven en niet wat er gebeurd is. Je bent meer bewust waarom je op een bepaalde manier reageert en je herkent de triggers die je telkens terug brachten naar het negatieve. Een andere manier van denken dus. Het trauma (‘s) kan je niet meer wegnemen, met niks. Dus aanvaarden en verder gaan is de boodschap. Je kan alleen groeien als persoon door hieruit te leren en te groeien.

De mentale rust & veerkracht die ik dankzij Breda heb gekregen is onbeschijfbaar, elke nieuwe uitdaging ga ik met open armen aan en ik handel niet meer vanuit angst en onzekerheid.

Door de therapie kreeg ik nieuwe inzichten en leerde ik nieuwe vaardigheden:

  • ik ben een goede mama met het hart op de juiste plaats want ik heb hulp voor mezelf gezocht
  • mijn eigen ouders deden hun best binnen de mogelijkheden die ze zelf hadden
  • ik kan de controle over mijn gedrag houden bij hevige emoties
  • ik hoef geen antwoord te hebben op al mijn vragen
  • Ik leef in het nu, en niet meer in het verleden of schrik van de toekomst 
  • ik heb grenzen leren stellen om mezelf op de eerste plek te zetten 
  • een goede mama laat zien dat ze kan falen en zegt sorry. Ze laat vooral zien hoe ze ermee omgaat.