Getuigenissen

Welkom op onze Body Mind Reset Technique website, waar u kunt ontdekken welke krachtige impact deze techniek heeft gehad op het leven van onze cliënten. Door onze aanpak hebben we mensen geholpen om spanningen los te laten, mentale helderheid te verkrijgen en een diep gevoel van ontspanning te bereiken. Maar geloof ons niet op ons woord – lees de getuigenissen van onze tevreden cliënten en hoor over hun persoonlijke ervaringen met onze techniek. Van minder angst en stress tot meer energie en focus, onze cliënten hebben verbluffende resultaten gezien. We zijn er trots op hun verhalen met u te delen en nodigen u uit onze Body Mind Reset Technique te verkennen om deze voordelen zelf te ervaren.


Anoniem

Ik heb net een BMRT sessie gehad met Breda en toen ik thuis kwam heb ik een dutje gedaan omdat mijn hersenen gefrituurd waren. 🙂

Tijdens de sessie voelde ik onmiddellijke veranderingen elke keer dat ze BMRT toepaste. Ik schakelde over van niet kunnen praten door mijn tranen heen en het moeilijk vinden om zelfs maar te ademen, naar een kalm gevoel en een vredige rust in mezelf. Binnen een paar minuten kon ik rustig praten over wat me dwars zat en voelde ik me echt vredig.

Met BMRT hielp Breda me om weer in contact te komen met mijn ware zelf en terwijl ik dit schrijf voel ik me zelfverzekerd, kalm, veilig en gewoon ongelooflijk blij om mezelf te zijn.

BMRT is het geesteskind van Breda. De techniek is het resultaat van jarenlange ervaring, bergen kennis en verbazingwekkende intuïtie. Het zal een waar voorrecht zijn om van Breda te mogen leren en de magie te begrijpen die haar werk is.

Desiree

Problemen hebben die groot aanvoelen – even bij Breda zitten maakt de hele situatie hilarisch. Een mengeling van verwarring, plezier en betekenisvolle eenvoud.
Diepgewortelde kwesties hebben een paar keer nodig om op verschillende lagen te genezen. En dat gebeurt ook.

Desiree

Man 26

Breda, wat we ook gedaan hebben lijkt te hebben gewerkt. Ik ben zeker minder boos en emotioneel over de familiezaken die we hebben besproken. Vooral met betrekking tot mijn moeder en broers.

Ik ben over het algemeen minder geïrriteerd, het is grappig omdat ik nog steeds merk dat ik dingen die ik liever niet doe niet graag doe en de gevoelens van onnodige woede zijn verdwenen.

Ik zou zeggen dat ik over het algemeen meer ontspannen ben en minder gestrest, wat vaak kwam doordat ik boos/gefrustreerd raakte over verschillende dingen. De Body Mind Reset Technique heeft mijn reactie veranderd op dingen die me voorheen verdrietig of boos maakten.

Man 26

Anja Caers

Via een goede vriendin kwam ik bij Breda terecht met onverklaarbare pijnklachten. Breda coachte me niet alleen doorheen mijn pijn, ze hielp me ook anders te kijken naar enkele persoonlijke issues waar ik tegen aanliep.
Wat ben ik blij haar terechtgekomen te zijn!
Breda is topklasse. Ze is bijzonder getalenteerd, gaat snel en accuraat naar de kern van je probleem, durft je te confronteren met je ‘schaduwzijde’, maar doet dit op zo’n zachte, menselijke en liefdevolle manier dat je echt als een rijker mens terug buitenkomt. Ik ben diverse keren door haar behandeld en kan alleen maar zeggen: wauw…
Een prachtige, gulle maar vooral één van de meest wijze vrouwen die ik ken.
Ik kan nog veel van haar leren.

Anja Caers

Anoniem

Mijn liefste Breda,

Het is nu precies een week en 1 dag geleden dat ik mijn laatste sessie met jou had. En ik voel de drang om je nogmaals te bedanken voor je hulp. Volgende maand word ik 51, en nu pas, voor de allereerste keer in mijn leven, voel ik me: bevrijd, bevrijd van alle angst, woede, verwarring, onzekerheid ….. het is een nieuwe ik, echt, ik voel me zo licht als een veertje … en wat zo geweldig is, het is te zien, mensen lijken mijn geluk ook te ‘voelen’, wat op zijn beurt hen doet glimlachen, …. het werkt aanstekelijk 😀 (en het voelt geweldig om iemand te kunnen laten glimlachen en genieten). Dus, uit de grond van mijn hart, BEDANKT , BEDANKT , BEDANKT 🙏🙏.

En dan, misschien ooit, een nieuwe baan …. ook daar werk ik hard aan (het is een geweldige reis), work in progress 👍💪

Geniet van je weekend en dikke knuffels,

Ingrid

Van een uitzichtloze situatie door breuklijnen tussen verschillende actoren en omstandigheden binnen ons gezin naar een teruggebrachte eenheid.
Doordat Breda inzicht en handgrepen aanrijkte kon elkeen persoonlijke stappen zetten om vervolgens als gezin te helen. Breda was ons kompas in ons leerproces.
Zonder ingreep van Breda waren de verdoken issues uit de oudertijd, toekomstige issues geweest van de opgroeiende generatie.
Voor Breda hadden we verschillende zorgspecialisten geraadpleegd, telkens met zeer teleurstellend resultaat.
Je kunt op Breda rekenen want ze is geéngageerd, betrouwbaar en haar Bodmindworkers aanpak is live changing!
Nu zijn we op punt gekomen waarvan we initieel dachten dat we nooit meer zou kunnen komen. Dankzij Breda.

Ingrid

Michael van der Voort

“Bezoek graag Breda!” Spectaculaire manier van behandelen en bij elk bezoek weer wat Nieuwe Levenslessen. Ik heb bewondering voor de manier waarop ze doorwerkt en graaft in ‘jouw’ probleem en oorzaken vindt om te behandelen en zich niet alleen richt op de klacht. Het moet gezegd worden: Het is een bijzondere maar zeer effectieve behandeling, dus wil je van wat je klacht ook is af en leren voor de toekomst, inclusief wat huiswerk voor jezelf… slechts één adres… .

Michael van der Voort

Milena 37

Alle opgestapelde emoties die ik mijn hele leven had opgekropt, kwamen door de therapie eruit. Sessie na sessie lieten we de onverwerkte emoties naar boven komen en werden de blokkades vrijgemaakt. Blokkades die zich hadden geuit in verschillende fysieke klachten, allemaal terug te brengen naar stress & trauma’s. De negatieve ervaringen die al jarenlang vastzaten, kwamen eruit, trauma’s uit mijn kindertijd, school, werk, relatie….. Ik kreeg nieuwe inzichten over alles wat er gebeurd was en vooral over mezelf.

Het trauma verdwijnt niet, maar je gaat er anders mee om. Je maakt nieuwe verbindingen in je hersenen. Je hebt meer rust in je hoofd. Er is plaats gekomen voor nieuwe positieve gedachten. De conditionering en het onderbewuste bepaalt je leven niet meer. Jij bent de leider van je leven en niet wat er gebeurd is. Je bent meer bewust waarom je op een bepaalde manier reageert en je herkent de triggers die je telkens terug brachten naar het negatieve. Een andere manier van denken dus. Het trauma (‘s) kan je niet meer wegnemen, met niks. Dus aanvaarden en verder gaan is de boodschap. Je kan alleen groeien als persoon door hieruit te leren en te groeien.

De mentale rust & veerkracht die ik dankzij Breda heb gekregen is onbeschijfbaar, elke nieuwe uitdaging ga ik met open armen aan en ik handel niet meer vanuit angst en onzekerheid.

Door de therapie kreeg ik nieuwe inzichten en leerde ik nieuwe vaardigheden:

  • ik ben een goede mama met het hart op de juiste plaats want ik heb hulp voor mezelf gezocht
  • mijn eigen ouders deden hun best binnen de mogelijkheden die ze zelf hadden
  • ik kan de controle over mijn gedrag houden bij hevige emoties
  • ik hoef geen antwoord te hebben op al mijn vragen
  • Ik leef in het nu, en niet meer in het verleden of schrik van de toekomst 
  • ik heb grenzen leren stellen om mezelf op de eerste plek te zetten 
  • een goede mama laat zien dat ze kan falen en zegt sorry. Ze laat vooral zien hoe ze ermee omgaat.
Milena 37

Anoniem

Ik kwam bij Breda terecht voor het verwerken van mijn burnout. Het hele concept was nieuw voor me, maar vanaf het intakegesprek wist ik dat ik op de juiste plaats was. 

Breda voelt snel aan welke onderliggende factoren en overtuigingen een rol spelen in bepaalde gedragspatronen en gaat op een creatieve manier aan de slag om nieuwe overtuigingen te implementeren. Op tijd van 4 sessies waren niet enkel mijn mentale rust, maar ook gevoel van eigenwaarde en voeling met wat mijn richting in het leven is, hersteld. Daarnaast heeft de sessie over patronen me ontzettend geholpen om ook op werkvlak een nieuwe richting te kiezen, en de sessies gaven me de moed om eindelijk de eerste stappen naar mijn eigen zaak te zetten. 

Door de diepgaande en snelle manier van werken, ben ik ervan overtuigd dat deze sessies de beste investering waren – zowel qua tijd als resultaat- die ik kon maken voor nu en de komende jaren.

Anoniem

Therapie kan vaak een emotioneel en veeleisend proces zijn – bij Breda is dat anders. Ik geniet erg van mijn sessies, want we gaan in een hoog tempo de diepte in, inclusief een goede lach tussendoor. Dankzij Breda en haar BMRT techniek heb ik veel nieuwe inzichten gekregen in mijn onbewuste patronen en overtuigingen. Met haar begeleiding ben ik ook beter in staat om die in mijn directe omgeving te herkennen, waardoor mijn sociale interacties en de manier waarop ik ze verwerk verbeterd zijn. Het nemen van verantwoordelijkheid heeft me geholpen om van de ‘overlevingsmodus’ over te gaan naar een meer ‘bewuste manier van leven’ – nu ik het evenwicht in mijn systeem aan het herstellen ben, kan ik rustiger door het leven navigeren.

Cédric Van Hooydonk

Breda heeft mij geholpen met stress en prestatieangst. Breda merkte dat ik gestrest was toen ze me vroeg hoe het met mijn voorbereidingen voor de examens ging. Ik was stomverbaasd omdat ik normaal gesproken dit soort dingen goed kan verbergen. Ik vertelde haar mijn stressproblemen en waarom ik deze stress had. Breda heeft me toen laten inzien welke impact deze stress had op mijn lichaam, mijn slaappatroon en mijn concentratieniveau. Ik was het eens met alles wat ze zei en het verbaasde me hoe goed ze me had geanalyseerd.
Breda bood me vervolgens een oplossing. Ze wist mijn mindset te veranderen. Van het ene op het andere moment stelde ze me in staat mijn perspectief op mijn examens te veranderen. Die examens werden voor mij een doel in plaats van een obstakel en daardoor ervoer ik minder stress.

Als ik terugkijk naar die periode, zie ik duidelijk 2 fasen. Er was een periode van stress, slaapgebrek en ik kon me niet langer dan 15 minuten concentreren. En dan is er de periode nadat Breda mij geholpen heeft. Een periode van minder stress, beter slapen en een veel beter concentratieniveau. Deze dingen verbeterden na verloop van tijd. Maar de verbetering was duidelijk merkbaar.

Zonder de hulp van Breda was ik niet zo geslaagd als nu. Ik heb alle examens gehaald. Ik denk echt dat dit niet mogelijk was geweest als Breda mij niet had geholpen.

Breda heeft meerdere malen indruk op me gemaakt met hoe ze me analyseert. Tot op de dag van vandaag heb ik haar geen ongelijk kunnen geven over dingen die ze aan mij heeft opgemerkt.

Cédric Van Hooydonk

Julie, 24 jaar

Breda heeft mij met haar techniek BMRT geholpen om het verlies van mijn beste vriend, Raf, te verwerken. Toen ik bij Breda binnen kwam, dacht ik dat er fysiek niet genoeg van mij was om al dat verdriet aan te kunnen. Ik kon niet vertellen over herinneringen van Raf zonder te panikeren en in tranen uit te barsten, ik kon alleen de pijn, de onmacht en de kwaadheid van het verlies voelen. Meteen na de techniek voelde ik een enorme zwaarte van mijn schouders afvallen, ik kon terug ademen. Dankzij Breda kan ik nu wel praten over Raf en alle mooie herinneringen.

Net zoals Breda is de techniek absoluut uniek. 🙂 Het resultaat is snel, efficiënt en vooral: blijvend. Ik kan het enkel beschrijven alsof je hersens in de blender hebben gezeten. Je weet dat er 1 minuut geleden iets was, maar je kan het onmogelijk nog terug vinden. Iets wat ik voordien onmogelijk verwoord kreeg, was ineens wel bespreekbaar. Ik kreeg zelfs nieuwe inzichten in de situatie die ik voordien onmogelijk kon vinden.

Mijn beste advies: go with the flow & vertrouw op Breda.

 

Julie, 24 jaar