Cédric Van Hooydonk

Breda heeft mij geholpen met stress en prestatieangst. Breda merkte dat ik gestrest was toen ze me vroeg hoe het met mijn voorbereidingen voor de examens ging. Ik was stomverbaasd omdat ik normaal gesproken dit soort dingen goed kan verbergen. Ik vertelde haar mijn stressproblemen en waarom ik deze stress had. Breda heeft me toen laten inzien welke impact deze stress had op mijn lichaam, mijn slaappatroon en mijn concentratieniveau. Ik was het eens met alles wat ze zei en het verbaasde me hoe goed ze me had geanalyseerd.
Breda bood me vervolgens een oplossing. Ze wist mijn mindset te veranderen. Van het ene op het andere moment stelde ze me in staat mijn perspectief op mijn examens te veranderen. Die examens werden voor mij een doel in plaats van een obstakel en daardoor ervoer ik minder stress.

Als ik terugkijk naar die periode, zie ik duidelijk 2 fasen. Er was een periode van stress, slaapgebrek en ik kon me niet langer dan 15 minuten concentreren. En dan is er de periode nadat Breda mij geholpen heeft. Een periode van minder stress, beter slapen en een veel beter concentratieniveau. Deze dingen verbeterden na verloop van tijd. Maar de verbetering was duidelijk merkbaar.

Zonder de hulp van Breda was ik niet zo geslaagd als nu. Ik heb alle examens gehaald. Ik denk echt dat dit niet mogelijk was geweest als Breda mij niet had geholpen.

Breda heeft meerdere malen indruk op me gemaakt met hoe ze me analyseert. Tot op de dag van vandaag heb ik haar geen ongelijk kunnen geven over dingen die ze aan mij heeft opgemerkt.