BODY MIND RESET TECHNIQUE CURSUSSEN

Door het groeiende succes dat ik de laatste 2 jaar heb ervaren met BMRT, ben ik overspoeld met verzoeken om mijn aanpak les te geven. Die reis begint in 2023, zodra een locatie in België is vastgelegd zullen mijn cursussen hier beginnen.

In deze cursus geef ik les over het onbewuste brein, het primitieve brein, het algemene aanpassingssyndroom (Hans Selye) en integreer ik de lessen en theorieën van Dr. Bruce Lipton en Dr. Gabor Mate, om de student te helpen begrijpen hoe ziekte, angst en aandoeningen verband kunnen houden met of veroorzaakt kunnen worden door beperkende overtuigingen of onopgeloste gebeurtenissen of trauma’s uit het verleden, en hoe ze soms niet kunnen worden opgelost door conventionele geneeskunde of therapie alleen. Ik zal de student uitleggen en onderwijzen hoe alleen het lichaam behandelen en de geest negeren de reden kan zijn waarom problemen onopgelost blijven.

De student zal leren om beperkende overtuigingen en gebeurtenissen die nog actief zijn in het onbewuste te herkennen door het gebruik van spiertesten uit de kinesiologie, body reading en onbewuste taalpatronen.

De student leert ook om na te gaan of er een onbewust primitief beschermingsmechanisme in de hersenen aanwezig is, dat de cliënt er tot nu toe van weerhouden heeft dit probleem via andere modaliteiten op te lossen. De student zal leren hoe hij dit beschermingsmechanisme kan uitschakelen door toepassing van BMRT.

De theorie achter BMRT wordt geleerd en het proces en de toepassing van de techniek worden aangeleerd binnen de 5-daagse cursus.

De cursist krijgt gedurende de 5 dagen veel gelegenheid om BMRT te observeren, toe te passen en uit te voeren, wat de cursist zal laten zien hoe angsten of andere negatieve emoties e.d. in zeer korte tijd kunnen worden opgelost. De techniek geeft aan hoe je de oorspronkelijke trigger, die dit probleem heeft veroorzaakt en die nog actief is in het onbewuste, en die een primitieve hersenreactie veroorzaakt, loskoppelt en vervolgens het onbewuste op een positieve manier tot rust brengt, wat een permanente reset is, die slechts één keer hoeft te worden geactiveerd voor elk specifiek probleem. Dit betekent dat het bij de behandeling van iemand mogelijk is om in een sessie van een uur veel aanwezige problemen te resetten.

Kinesiologie/spiertesten die relevant en specifiek zijn voor BMRT worden aangeleerd samen met andere testmodaliteiten die in BMRT worden gebruikt.

Het correct uitvoeren van een intake en het gebruik van deze informatie voor de behandeling van de cliënt wordt ook gegeven. Behandelen in persoon of digitaal wordt ook gegeven tijdens de cursus.

De cursussen worden in het Engels gegeven en de handleiding is ook in het Nederlands beschikbaar. Aangezien ik Nederlands spreek kan alles wat moeilijk te begrijpen is vertaald worden. Er zijn oplossingen, en dat is waar ik naar streef in het leven, wat mij bracht tot de ontwikkeling van deze steeds groeiende techniek.

Verplichte lectuur voor mijn cursus is:

  • Dr Bruce Lipton ‘Biologie van de Overtuigingen’
  • Dr. Gabor Mate ‘Wanneer het lichaam nee zegt’
  • Dr Hans Selye ‘De stress van het leven’

Deze boeken zijn beschikbaar in het Nederlands. Er zijn ook veel podcasts op YouTube met betrekking tot het werk van Dr Lipton en Dr Mate, die ik aanbeveel.


Geplande cursussen

WanneerWaar
woe 22 – zon 26 november 2023Werf 44, 2970 Schilde
woe 7 – zon 11 februari 2024Werf 44, 2970 Schilde
woe 27 – zon 31 maart 2024Werf 44, 2970 Schilde
woe 10 – zon 14 juli 2024Werf 44, 2970 Schilde
woe 4 – zon 8 september 2024Werf 44, 2970 Schilde
woe 23 – zon 27 oktober 2024Werf 44, 2970 Schilde

Om te registeren, of voor vragen, gelieve het Contact formulier te gebruiken.