Training

Het aantal Body Mind Workers neemt gestaag toe en wij zijn gedreven om onze kennis te delen met gelijkgestemde professionals die mensen willen helpen met hun on-gemak.

De Body Mind Workers training kan gebruikt worden in vele domeinen van het leven. Zoals hierboven beschreven heeft het een verregaand effect op gezondheid, opleiding en sport. Er zijn ook aspecten die betrekking hebben op de zakenwereld. Men vraagt mij dikwijls wat mensen beweegt om naar onze cursussen te komen. Het antwoord is ruim en gevarieerd. Sommige mensen nemen deel om therapeut te worden, anderen om hun eigen leven te verrijken en om de beste, meest gelukkige versie van zichzelf te worden. Nog anderen komen dan weer om hun vaardigheden als zakenmensen, onderwijzers of coaches te verbeteren of om gewoonweg weer gezond te worden. Om te verzekeren dat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen, dat de puzzel past en het plaatje compleet en perfect is.

De Body Mind Workers familie groeit gestaag met trainingen ingepland tot 2019. https://bodymindworkers.com/course-dates/ voor alle komende trainingen in België.